Олімпійський тиждень

 

З 08.09.2016 по 14.09.2016 у КЗ ЦРД «Гармонія» відбувся

Олімпійський тиждень.

 

 

Розпочався тиждень з урочистого відкриття Малих дитячих Олімпійських ігор: виносом Олімпійського прапора та Олімпійського  вогню. Перший день ознаменувався масовим олімпійським забігом наших юних спортсменів навколо дитячого садочка.  

 

 

Дуже захоплюючими були 

змагання на самокатах . Малюки виявили неабияку спритність та майстерність. 

 

 

 

 

Вперше було проведено змагання на роликових ковзанах, цей вид спорту ще набуває масовості серед старших дошкільнят, але сподіваємося він займе гідне місце серед традиційних ігор та змагань.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Другий день Олімпійського тижня було присвячено  Дню плавця. Дошкільнята стрибали з бортика у воду,  під веселий музичний супровід робили аква-аеробику,   змагалися у кращому виконанні вправ «зірочка» на спині та грудях, «поплавець», видих у воду у парах, «буксири» і, звичайно, у плаванні довільним способом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У третій день дитячої Олімпіади змагалися юні легкоатлети – стрибали у довжину  з місця та метали торбинку на дальність. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Багато  цікавої інформації  приніс

четвертий день

Олімпійського тижня.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вихованці «Гармонії» відвідали музей спорту на меморіалі Козацької слави та дізналися про  історію спорту   та видатних спортсменів Южноукраїнська. Затримуючи подих,  малюки дивилися  кадри з відео фільму  про усі види спорту, що є  у місці.  Переглядаючи  інтерв’ю батьків дітей, що прославили Южноукраїнськ на міжнародних змаганнях, душі малят наповнювались почуттями гордості та поваги до спортсменів Южноукраїнська.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В останній день Олімпійського тижня відбулися змагання між командами старших груп «Чия команда швидше?» , «Передай  м’яч» ,  «Будь уважним» тощо.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В урочистої атмосфері усі команди було нагороджено грамотами за активну участь у Олімпійському тижні. За найкращі результати у різних видах змагань  вихованці були нагороджені медалями.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Чекаємо на нові перемоги! 

Категорія: