«Тиждень особистих досягнень малюків»

 

Кожній дитині від природи дано бути розумним та успішним. Багато залежить від того,  в якому середовищі буде проходити дитинство малюка. Дитина, яка знаходиться у комфортному для себе індивідуальному середовищі, серед відповідальних та толерантних педагогів, яка має можливість здійснювати вибір відвідування гуртків, проявляючи свої здібності, розвиваючи індивідуальність,  відчуває себе захищеною, шанованою, впевненою, а тому дійсно стає компетентною, сміливою, відповідальною, самостійною, творчою, життєрадісною та обдарованою. 

Різноманітність гуртків у КЗ ЦРД «Гармонія» головним чином сприяють розвитку та вихованні  у дошкільників творчості, життєвого потенціалу, креативності, розвитку індивідуальних задатків та емоційного розвитку.

«Кожна дитина - талановита!» - саме під таким творчим гаслом організована  гурткова  робота в ЦРД.   Основним завданням роботи гуртків є допомога дітям вільно адаптуватися в соціумі, виражати свою індивідуальність та безпосередність.

Традицією в закладі, стало проведення Тижня гурткової роботи під назвою «Тиждень особистих досягнень малюків». Він  проходив з 19 по 22 лютого 2018 року. Батьки, діти яких відвідують заняття у гуртках, мали змогу оцінити рівень проведення занять та рівень навченості своїх дітей.

 

 

Веселе заняття – читання! Так, граючись без примусу та зайвого напруження, малята оволодівають навичками читання, під керівництвом талановитого педагога – Лисейко Нелі Михайлівни

 

 

 

 

 

 

 

 

Вихованці гуртка «Весела абетка» добре знають вислів: «Хто багато читає – той багато знає». Букви – найцікавіші  іграшки для дітей, які займаються в гуртку. Їх можна розмальовувати, вирізати, викладати із різних матеріалів, складати склади, слова, читати їх.

 

 

 

 

 

Емоційне задоволення та радісний настрій отримують діти відвідавши заняття гуртка «HELLO» з навчання дітей англійській мові, під керівництвом молодого, талановитого педагога – Пирожок Антоніни Василівни.

 

 

 

 

 

 

 

 

Заняття сплановані таким чином, щоб викликати зацікавленість у  дітей до вивчення іноземної мови.

 

 

 

 

 

 

 

 

Емоції, отримані на заняттях гуртка «Театральне віконце», яким опікується творчий та креативний педагог Швець Світлана Павлівна, створюють атмосферу радості й дають  дітям змогу відчути себе справжніми акторами.

 

 

 

 

На заняттях гуртка демонструються невеликі інсценівки, етюди та театральні дійства. Батьки, діти яких відвідують заняття у гуртках, мають змогу порівняти та оцінити рівень проведення занять та рівень навченості своїх дітей.

 

 

 

 

 

Ефективність роботи в гуртках значною мірою зумовлюється належним програмно-методичним забезпеченням. У  навчальних кабінетах проведені ремонтні роботи,   кабінети оснащені меблями, дидактичним та роздатковим матеріалом, ігровим та навчальним обладнанням, різноманітними атрибутами.

Батьки бажають того, щоб дитина отримувала якісне виховання і навчання, щоб її інтереси та бажання враховували, а запити родини поважали. Розвиток  дітей передбачає здійснення роботи з кожною дитиною, але і з кожною родиною з урахуванням її культурологічних особливостей, стратегічних намірів щодо виховання дитини, її запитів щодо змісту, форм, методів навчально-виховної роботи. 

Тиждень гурткової роботи у КЗ ЦРД «Гармонія», що проводиться для батьків, завжди є предметом гордості, жвавого обговорення та вивчення системи освітнього процесу закладу.

 

 

Категорія: