Конкурс читців «Для милої матусі»

 

Травень – особливий місяць, бо святкуємо з любов’ю урочистий, світлий День Матері. Мати – берегиня родини, єдина в світі людина, чиє життя до останнього подиху присвячене дітям. Материнська любов особлива, з нею не зрівняється жодна інша любов у світі. Немає нічого сильнішого, ніж материнська любов; нічого важливішого, ніж материнське серце; нічого безціннішого, ніж материнське тепло. Для кожного з нас мати – джерело ніжності, натхнення, сили та знань. Бути матір’ю – величезна відповідальність та невтомна праця, терпіння і витримка, жертовність та милосердя. В Україні цьогорічне свято особливе - обпалене війною… Але підкріплено великою внутрішньою силою та вірою кожної матусі, яка щоденно переймається майбутнім своїх дітей. Ці лихі часи неодмінно минуть. І чудове материнське свято буде сповнене тільки теплом і радістю.

Традиційно, до Дня Матері у Центрі розвитку дитини «Гармонія» пройшов конкурс читців «Для милої матусі», в якому взяли участь самі найменші вихованці закладу.

У конкурсі взяли участь вихованці груп №№ 10,12, 15, 18, 22, 25:

1. Ремига Софія - («Мама стомилась», Олена Роговенко)

2. Богдан Деркач - («Я хочу швидко підрости», Олена Роговенко)

3. Феєр Олександра - («Матінці», Ангеліна Гройсман)

4. Ткаченко Дамір - («Матуся», Інна Кульська)

5. Гарт Кіра - («Подарунок», Леся Мовчун)

6. Медвінський Богдан - («Є у мами хвостик», Яна Яковенко)

7. Герасименко Анастасія - («Дуже люблю», Катерина Перелісна)

8. Тимофєєва Маргарита - («Мамине свято», Інна Кульська)

9. Бабій Тімур - («Мамині руки», Вікторія Стасів)

10. Волобоєва Уляна - («Найрідніша», Леонід Голота)

11. Чита Іван - («На роботу мама йде», Олена Роговенко)

Оцінювало конкурсантів журі, до якого входили директор Любов Левицька, вихователь-методист Христина Алпеєва, вчитель-логопед Наталія Байрамова. Перед журі постало нелегке завдання, адже серед такої кількості талановитих читців обрати найкращих було до волі складно. Святковий настрій для малюків створили казкові герої - Сонечко і Жучок, які разом з дошкільнятами заспівали лагідну пісню про матусю, виконали руханку «Обіймай», танок «Сонечко і Жучок» та грали у веселі ігри «День і ніч», «Роби Хлоп».

Всі учасники отримали дипломи за участь у конкурсі та цінні подарунки – книжки з цікавими розвиваючими завданнями. Переможцями цього року стали вихованець групи №10 – Деркач Богдан, вихованка групи №15 – Гарт Кіра, їх нагороджено грамотами за перемогу та подарунками. Особливу нагороду - приз глядацьких симпатій отримала Феєр Олександра – вихованка групи №12.

Цей весняний сонячний день приніс для наших малюків багато радісних моментів і гарного настрою. На дитячих личках сяяли яскраві посмішки, сповнені любові до своїх матусь, адже мама – це яскравий промінчик для кожної дитини, який все життя світить нам через усі проблеми та негаразди.

Вітаємо усіх матусь зі святом! Бажаємо, щоб ваші дітки завжди були поруч з вами, дарували свою любов, ніжність, доброту та завжди приносили Вам радість.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: