День Конституції України

 

 

                                                                    Я – українець. І моє це  право

                                                                    Любити землю горду й величаву…

 

28 червня в Україні відзначається державне свято – День Конституції України. Святкування Дня Конституції України цього року – найбільш актуально, це вже не просто традиція, а можливість проявити силу патріотизму, згадати зусилля і втрати, з якими наші українці відстоювали права на свою свободу, а сьогодні наші солдати знову захищають суверенітет і цілісність нашої країни.

Напередодні Дня Конституції у Центрі розвитку дитини «Гармонія» щорічно відбуваються виховні заходи патріотичного спрямування. Саме така робота педагогів сприяє усвідомленню малими українцями що «людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою цінністю».

27-28 червня 2023 року педагоги та вихованці Центру розвитку дитини «Гармонія» долучилися до відзначення 27-ої річниці Конституції України. З цієї нагоди в закладі були проведені тематичні ігри, розваги, патріотично – правові конкурси, в яких діти із задоволенням приймали активну участь. На знак поваги і шани до Державного свята, Дня Конституції України, маленькі художники створювали веселковий вернісаж із зображень державних символів України та  з особливою насолодою разом з вихователями малювали малюнки на асфальті.

Саме на таких заходах вихованці ЦРД «Гармонія» вчаться любити свою Батьківщину – Україну, формують вже у ранньому віці свою громадську позицію, національну гідність. І як приємно усвідомлювати, що малюки щиро пишаються цим гордим званням – «українець»! Зі святом усіх!!!