І половина літа у "Гармоніїї"

 

Літо чудова пора: пора відпочинку, оздоровлення, пізнання та розваг!

 

На гостини до дітей приходили вітамінки. Розповідали про користь вживання вітамінів, де вони містяться. Малюки весело грали й танцювали з вітамінками. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мила та тендітна лисичка приготувала для самих маленьких купу сюрпризів, особливо сподобались малятам цукерки. Уявляєте, виявилось, що вони не прості, а з секретиком! Залюбки дітки виконували музично-ритмічні рухи з цукерками-брязкальцями. Ох і цікаво було та  радісно на розвазі!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сам цар Нептун розповів малятам про користь  загартування та вмінням плавати й пірнати. Малята демонстрували свої набуті вміння та навички справжніх плавців, змагалися у силі та спритності, допомагали Русалоньці дістати перлини з «морського» дна. Нептун і Русалонька були дуже задоволені  вмінню дошкільнят  купатись та гартуватися у воді щодня! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Діти пройнялися духом яскравого, урочистого свята – Івана Купала, яке припадає на 7 липня – день літнього сонцестояння. Свято Івана Купала невід’ємно пов’язане з водою.

Діти дізналися, що цього дня за народним повір'ям, сонце рано сходить, грає, купається в річці, трави і квіти набираються найбільшої сили, а опівночі цвіте папороть. У народі кажуть, що хто знайде цвіт папороті на Івана Купала, той буде багатий і здоровий. Щоб знайти цю магічну  квітку малюки мусили подолати безліч перешкод, а в кінці дійшли висновку, що головне бажання для всіх – жити у мирі та злагоді!

Купальське свято, що народжене від пісні, вогню, води, цілющої трави, відкрило дітям віконце у світ народного звичаю та культури наших прадідів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 липня - свято всіх ласунів - Всесвітній день шоколаду. А ще це день позитиву, веселощів і солодкого життя.

У цьому році ми започаткували святкування Дня шоколаду в нашому садочку.  «Солодке» свято пройшло весело та цікаво, Малята разом з відомими  персонажами-ласунами  Карлсоном і Вінні-Пухом приймали участь у жвавих естафетах, відгадували загадки, грали у цікаві ігри, брали участь у  вікторинах, розважалися та просто весело проводили час.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ось так весело та цікаво ми проводимо літо!

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: