Конкурс «Нумо, бабусі!»

 

Моя бабуся люба,гарна й мила,
Вона найкраща від усіх людей.
І хоч вона вже трохи посивіла,
Але так щиро любить нас - дітей.

 

24 квітня 2015 року у КЗ ЦРД «Гармонія» пройшов  конкурс «Нумо, бабусі!» (замість  традиційного щорічного конкурсу «Сім’я року»), метою якого було:

  • підвищити авторитет до старшого покоління;
  • виявити та підтримати найкращій досвід сімейного виховання;
  • формувати почуття вдячності перед старшим поколінням за виховання своїх дітей та онуків;
  • виховувати у дітей шанобливе ставлення до членів сім'ї - бабусь і до всіх літніх людей;
  • формувати навички культури поведінки в суспільстві та сім'ї.

     Приймало участь три бабусі та їх онуки: Астаф’єва Наталія Леонідівна з онукою Чоботарьовою Вікторією, Горбацевич Надія Миколаївна з онукою Горбацевич Олександрою та  Єфіменко Раїса Яківна з онукою Супрун Веронікою.

 

 

     Конкурс проходив у святковій  залі КЗ ЦРД «Гармонія». Журі, до складу якого ввійшли завідувач КЗ ЦРД «Гармонія» Левицька Л.А., спеціаліст І категорії управління освіти Южноукраїнської міської ради Смольнікова  Н.А., голова правління ЮМБФ «Родина», заступник завідувача КЗ ЦРД «Гармонія» Діденко К.А., голова батьківського комітету КЗ ЦРД «Гармонія», голова наглядової ради ЮМБФ «Родина» Шарата С.С., від родини переможців конкурсу «Сім’я року – 2014» Гаврищук Н.В. оцінювали конкурсанток.

 

 

Конкурс «Нумо, бабусі!» пройшов у три етапи, кожен з яких  складався з трьох конкурсів.

I етап:

Конкурс «Давайте познайомимося!».  Бабусі дуже цікаво розповідали про себе і свою родину, а також ділилися дієвими методами виховання в своїй родині.

 

 

     Конкурс  «Модний вирок».  Конкурсантки показали, що вони справжні модельєри, можуть вигадати і презентувати будь-яку трендовий одяг.  

 

 

     Конкурс «Згадай історію», показав наскільки добре наші бабусі знають і пам’ятають пригоди із своїми онуками.

II етап:

     Конкурс «Моє хобі». В цьому конкурсі учасниці відкрили всі свої таємниці і показали, що вони справжні майстрині.

 

 

 

Хвилю емоцій викликав конкурс «Відгадай  мелодію». Бабусі не тільки відгадували  дитячі пісні, а ще й разом з онуками наспівували їх.

Під час конкурсу «Запрошення на день народження» всі присутні побачили, які творчі та креативні наші учасниці.

III етап:

     Конкурс «Впізнай мене бабуся» був чуттєвим і викликав хвилю аплодисментів. Бабусі повинні були впізнати онучку за дотиком. Багато лагідних слів, приміром «ось цей носик мій рідний» та «ось мій улюблений носик» почули присутні у залі.

   Конкурс «Казки-Перевертиші», допоміг усім присутнім поринути у дитинство і згадати багато казок. Назви казок були «закодовані» і бабусі повинні були розшифрувати назву казки.

     Самим смачним став конкурс «Кухарчуки», в якому бабусі продемонстрували свої кулінарні таланти.

     Жури, так і не змогло визначити переможця  конкурсу «Нумо, бабуся!», адже всі бабусі заслуговували на перемогу. Тому, перемогла – дружба! Всі бабусі отримали звання, дипломи та цінні подарунки – побутову техніку.

 

 

Спонсором конкурсу виступив ЮМБФ "РОДИНА"

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: