Найкращий український віночок

Конкурс «Найкращий український віночок» в ЦРД «Гармонія»

Традиція плести віночки існувала в українців з давніх давен. Віночок вважали оберегом українського роду, красою народу. А також символом миру, перемоги, святості, щастя, успіху, могутності, молодості. Сплетений із пахучих трав та ніжних квітів, прикрашений барвистими стрічками і наділений магічним змістом, український вінок – один з найдавніших символів нашої країни.

Саме тому, з метою збереження і продовження українських традицій, в Центрі розвитку дитини «Гармонія» був проведений конкурс «Найкращий український віночок». Мета конкурсу – виготовлення та представлення національного головного убору – авторського українського віночка власними руками.

Кожен учасник конкурсу прагнув втілити у своїх роботі і любов, і надію, і незламність українського народу. Кожен віночок втілював в собі талант та креативність маленьких учасників та їх батьків. Для об'єктивності та прозорості конкурсу імена майстринь не оголошувалися. Кожен віночок мав лише номер. Всього 16 номерів – 16 віночків. Дорослі та діти протягом дня уважно розглядали кожен віночок і віддавали свій голос за той, що сподобався найбільше.

Переможцем конкурсу стала Буркун Валерія, вихованка групи №15, чий віночок набрав найбільшу кількість голосів. Усі учасники отримали дипломи за участь у конкурсі та заохочувальні подарунки, а переможниця – грамоту за перемогу і цінний подарунок. Дякуємо усім учасникам за участь у конкурсі та неперевершені авторські роботи.

https://www.youtube.com/watch?v=JGz_9gu9c1M

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переможниця конкурсу  Буркун Валерія blush

 

Категорія: