«Подорож до країни дорожніх знаків»

 

 

         Одне з найголовніших завдань комунального закладу «Центр розвитку дитини «Гармонія» - охорона життя і здоров’я вихованців. А це означає, що треба не тільки створити умови для їхнього перебування у закладі, а й навчити дітей правил безпечної поведінки, турботи про своє здоров’я. Навчаємо малят безпеки життєдіяльності  протягом усього року.

Так, 18 листопада 2022 року  разом з інструкторами з фізичної культури Ніконовою Ганною Василівною та Старостіною Тетяною Григорівною діти старших груп відправились у пізнавальну мандрівку до країни дорожніх знаків, де зустрілися із чарівним «Світлофором». Діти побували в ролі водіїв і пішоходів,  із задоволенням відповідали на запитання Світлофора, відгадували загадки про транспорт, про правила дорожнього руху, складали зображення дорожніх знаків з частин. А далі розвага продовжилась у вигляді змагань двох команд. На відважних та спритних малят чекали  незвичайні естафети: «Перегони на самокатах», «Автобус», «Загадковий тунель» та весела музично-рухлива гра «Дружба».

На спортивну розвагу була запрошена представник поліції Тарасенко Юлія Юріївна, яка подарувала всім вихованцям кольорові буклети «Важливі номери». Всі учасники проведеного дійства отримали позитивні враження, емоції та піднесений настрій від цікавого спілкування. Завдяки цьому заходу всі присутні ще раз переконались, що правила дорожнього руху – це зовсім не жарт і дотримуватись їх необхідно усім: і дорослим, і малим.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: