Тиждень особистих досягнень

Гурткова робота в ЦРД «Гармонія» досить популярна. Заняття в гуртках є    додатковою організаційною формою освітнього процесу.

Основним завданням гурткової роботи є задоволення потреб та інтересу   дитини до певного виду діяльності, розвиток її природних задатків, загальних та спеціальних здібностей. На заняттях керівники гуртків максимально активізують дитячу творчість, намагаються своєчасно виявляти індивідуальні нахили та здібності малюків. 

     Традицією стало проведення  Тижня гурткової роботи. У цьому навчальному році він був проведений з 11 по 15 лютого 2013 року та мав ємку назву  «Тиждень  особистих досягнень малюків». Наші маленькі таланти разом з керівниками гуртків  демонстрували  свої творчі здобутки,  хореографічні вміння та співочі навички, артистичні здібності, перші навички читання та володіння англійською мовою. Кожен з бажаючих батьків мав змогу відвідати заняття у гуртках, оцінити рівень проведення гурткової роботи у закладі та рівень навченості   своєї дитини.

   

Наші маленькі артисти залюбки відвідують гурток «Театральне віконце», керівником якого є талановитий педагог Пронькіна Людмила Вікторівна. Малеча з радістю поспішає на заняття, бо завжди у Людмили Вікторівни є особливі "секретики" та нові креативні ідеї.

 

 

 

 

 

 

За допомогою керівника гуртка діти вчаться водити ляльок, показувати міні-сценки, розігрувати ролі у дитячих спектаклях, вчаться мімічним вправам тощо.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цікаво організовуються та проводяться заняття у гуртку "HELLO" з навчання дітей англійській мові. Високий освітній рівень та належна практика молодого педагога Перешивкіної Ольги Миколаївни є запорукою формування правильної вимови дітьми іноземних слів. 

 

Навчатися читати нашим малюкам зовсім не важко, бо кожне заняття у гуртку талановитий педагог Лисейко Неля Михайлівна перетворює на суцільну казку, на цікаву гру або на захоплюючу подорож. 

 

 

Досвідчені та талановиті музичні керівники Собченко Ольга Сергіївна та Тоцька Наталія Іванівна майстерно передають дітям свої вміння на заняттях у гуртку  з вокалу "Співограйчик".

 

 

 

До занять з вокалу педагоги готують багато цікавого та яскравого дидактичного матеріалу, тому малеча й поспішає займатися співом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

p

Категорія: