Тиждень сім’ї «Садок і родина – сім’я єдина»

 

Родина для кожного з нас – найцінніший скарб. Саме в сім’ї відбувається виховання дитини. Від батьків діти пізнають перші життєві істини, наслідують зразки поведінки, вчаться оцінювати різні події, набувають досвіду стосунків з іншими людьми. З метою популяризації сімейного досвіду виховання, емоційного зближення дорослих і дітей, запровадження спільних традицій, вдосконалення взаємодії педагогів з батьками вихованців в Центрі розвитку дитини «Гармонія» з 2  по 6 жовтня 2023 року пройшов Тиждень сім’ї під гаслом «Садок і родина – сім’я єдина!».

В рамках Тижня сім’ї проведено ряд цікавих заходів.  Батьки взяли активну участь у традиційній виставці «Осінній вернісаж». Під час Дня відкритих дверей батьки мали змогу відвідати різноманітні заходи, що були заплановані для дошкільників. Малята разом з батьками створили справжні шедеври з природного матеріалу, овочів та фруктів.

Двері «Гармонії» щодня були відкриті для гостей. Батьки мали змогу переглянути режимні моменти, освітньо-ігрову діяльність в групі, в центрі гурткової роботи, у дитячому оздоровчо-профілактичному та розвивально-ігровому центрах.

Мами вихованців спробували себе в ролі вихователів та провели з дошкільниками  цікаві та захоплюючі майстеркласи: «Дитяче татуювання», «Осіннє печиво», «Смачне мохіто», «Портрет пані Осені», «Казкові герої» (оригамі), «Кольорові пташечки», «Паперові фантазії».

На спортивному майданчику відбулась фізкультурна розвага «Щасливі разом!». Учасниками цього дійства були вихованці старших груп №№2,26 та їх батьки. Команди зібралися, щоб позмагатися у силі, спритності, кмітливості та просто відпочити, поспілкуватися один з одним.

Завершальним етапом було проведено традиційний «Осінній ярмарок», на якому батьки продавали домашню випічку, фрукти, овочі, прикраси виготовлені власноруч. Всі виручені кошти колектив закладу та батьки вирішили передати на потреби ЗСУ.

Бажаємо всім берегти свої сімейні вогники, своїх рідних. Нехай у кожній родині буде мир і злагода, а це свято стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень для кожної дитини.

Колектив ЦРД «Гармонії» щиро вдячний батькам за допомогу в проведенні Тижня сім’ї, за участь у цікавих дійствах та заходах.

 

Категорія: