Усний журнал "Зроби свій вибір на користь здоров’я»

 

 

 

 

 

 

Педагогічний колектив закладу  плідно працює над вдосконаленням та впровадженням інноваційних форм роботи з батьками.  

 25.02.2014 року для батьків вихованців середніх груп було організовано перегляд усного журналу:  «Зроби свій вибір на користь здоров’я»

Метою проведення заходу було: ознайомлення батьків зі змістом фізкультурно-оздоровчої роботи у закладі,  результатами діяльності педагогічного колективу щодо використання здоров’язберігаючих технологій, збереження і зміцнення здоров'я дошкільнят.

     На сторінках журналу батьки мали змогу ознайомитися зі змістом, формами, засобами та методами фізкультурно-оздоровчої роботи у закладі за допомогою відеофільму  «Зміст фізкультурно-оздоровчої роботи у ЦРД «Гармонія». Батьки вихованців дізналися про правильне харчування дошкільнят з інформації сестри медичної старшої С.В.Ізуіти. Інформація  супроводжувалася слайд-шоу «Корисну їжу споживай та про своє здоров’я дбай!». На сторінці «Сім’я – берегиня здоров’я дитини» на батьків чекало цікаве бліцопитування: «Чи знаєте ви?» з використанням мультимедійної презентації. Найжвавіший інтерес викликала практична сторінка журналу «Мандрівка країною здоров’я». Інструктор з фізичної культури Г.В.Ніконова продемонструвала фрагмент ранкової ритмічної гімнастики з обручами з дітьми середньої групи № 26. Як використовуються  здоров’язбережувальні технології під час організованої діяльності з дітьми протягом дня показали вихованці групи № 25 разом з вихователем І.Г. Бахтіною. Дошкільнята середньої групи № 2 під керівництвом інструктора з фізичної культури Т.Г.Старостіної показали батькам  фрагмент основної частини фізкультурного заняття «Школа м’яча». Одним із засобів формування основ здорового способу життя у різновіковій групі № 15 (вихователі С.У.Андреєва та Т.А.Білостецька) є театралізована діяльність. Тому й показали вихованці групи № 15 виставу «Малечі про важливі речі». Підсумком усного журналу стала інтерактивна гра з батьками «Моя дитина буде здорова якщо я …». Наприкінці всіх присутніх чекав приємний сюрприз – вручення  батькам вимпелів, чиї діти не хворіли у 2013 році.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: