Випускний - 2023

 

Не так давно батьки привели діток до ЦРД «Гармонія», довірили нашому колективу найцінніший скарб – свою малечу. Минуло кілька років… І ось він результат – вже дорослі, розумні, творчі, виховані маленькі українці, наше майбутнє! Саме тому, в цьому навчальному році, випускні ранки пройшли під гаслом «З Україною в серці!». Випускники, працівники закладу і батьки одягнули на свято білі футболки з українською символікою.

Урочиста, яскрава, в національних кольорах музична зала зустріла своїх випускників, які так чекали та готувалися до цього дня - найвидатнішої події у своєму житті. Сценарій випускного свята, пісні і таночки, якими діти вітали усіх працівників закладу, були сповнені подяки, любові та вдячності. Хвилюючим був цей день не лише для дітей. Не менше хвилювалися і їхні батьки. Відчували, як шалено б’ється серце, бо у вирій життя полетять їхні пташенята.

Свято пройшло креативно, цікаво та весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Теплими словами привітала своїх вихованців директор ЦРД «Гармонія» Любов Левицька, яка щиро побажала дітям знайти своє місце в житті, добра, успіхів у здобутті знань, а їхнім батькам - підтримки та терпіння, щоб батьківське плече завжди було для дітей надійною опорою та оберегом. Щасливої вам дороги під мирним українським небом, дорогі наші випускники!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: