Зустріч старших дошкільників з працівниками ювенальної превенції.

Створити безпечне освітнє середовище – одне з першочергових завдань закладу освіти, виконання якого має реалізувати право на безпечні та нешкідливі умови дітей на навчання і виховання в умовах війни.

15 жовтня 2024 року в Центрі розвитку дитини «Гармонія» відбулась цікава та пізнавальна зустріч вихованців старших груп з працівниками ювенальної превенції.

В ігровій наочній формі діти вчилися безпечній поведінці на дорозі. Інспектор сектору ювенальної превенції старший лейтенант поліції Пудовкіна Анастасія ще раз нагадала дітям про правила для пішоходів, про безпечне поводження на вулиці та під час дорожнього руху, закріпила з вихованцями назви основних дорожніх знаків. Діти з цікавістю слухали, ставлячи безліч запитань, а по завершенні заходу із превеликим задоволенням посиділи у поліцейському автомобілі, примірили на себе захисні жилети і каски, після чого зробили фото на згадку. Ця зустріч стала важливим кроком у формуванні у дошкільників відповідальності за своє життя і безпеку, адже знання, здобуті в дитинстві, слугуватимуть їм у майбутньому.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: