Екологічна акція «Посади дерево майбутнього»

 

Ми в «Гармонії» дерева посадили

Щоб птахи за вікнами раділи,

Щоб спокійно дихалось планеті

Щоб сонцю усміхались в «Гармонії» діти…

 

 

За рішенням батьківського комітету КЗ ЦРД «Гармонія» (протокол №2 від 21 лютого 2018 року) головами батьківських комітетів груп закладу було прийнято рішення взяти участь у Всеукраїнскій екологічній акції «Посади дерево майбутнього» та започаткувати з цього року  висаджувати на території закладу «Алею випускника». В майбутньому вона буде приносити радість і користь вихованцям. Батьками випускних груп були зібрані кошти та закуплені декоративні дерева Катальпа бігнонієвидна.

Висаджування дерев - не лише корисне, але і захоплююче зайняття. У сонячну квітневу днину, діти груп №2, 9, 10, 15, 19, 20, 25, 26 разом з батьками та вихователями, озброївшись граблями, лопатами і лійками, приступили до посадки саджанців.

Малята та дорослі отримали задоволення від участі у висадженні молодих саджанців Катальпи, адже їхня праця буде оцінена з роками. Пройде час, діти виростуть, а разом з ними і саджанці перетворяться на красиві дерева.  А в пам’яті  залишаться приємні спогади про найкращі роки, які пройшли у рідній «Гармонії» і згадка про висаджування дерев. Адже це чудово, коли дитина, ставши дорослим, зможе сказати: «Це дерево посадив я сам»! Дерева посаджені малечею приноситимуть радість багатьом поколінням інших діток, які відвідуватимуть  комунальний заклад «Центр розвитку дитини «Гармонія».

А можливо хтось з вихованців у дорослому віці буде приводити у садочок вже своїх дітей та показувати «Алею випускника», яку допомагали садити власноруч.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: