КОНКУРС «СІМ’Я РОКУ – 2017»

 

Наприкінці жовтня у  комунальному закладі «Центр розвитку дитини «Гармонія» пройшов традиційний конкурс «Сім’я року-2017». Конкурс проводився у два етапи. Перший – відбірковий, у  ньому прийняли участь чотири родини: Дроздових, Литвиненків, Осипенків та  Романових.

 

 

 

Згідно з Положенням про конкурс «Сім’я року» учасники конкурсу підготували сімейні портфоліо - фотоматеріали, де розкрили досвід та традиції сімейного виховання. Кожна родина  представила цікаві фотоколажі, використала свої "родзинки" та підібрала свій дизайн.

Фінальний тур конкурсу пройшов на позитивній хвилі, у  музичній залі «Гармонії».   Журі, до складу якого ввійшли: директор КЗ ЦРД «Гармонія» Левицька Л.А, методист комунальної установи «Консалтингово-методичний освітній центр» Южноукраїнської міської ради - Малахова Т.М., член наглядової ради Южноукраїнського міського благодійного фонду  «Родина», голова батьківського комітету групи №9 - Мельник Я.Б., практичний психолог КЗ ЦРД «Гармонія» Стаценко Н.В., від родини переможців конкурсу «Сім’я року – 2014» батько-  Гаврищук О.А.,  оцінювало змагання конкурсантів справедливо.

Перший конкурс «Візитна картка» показав, що родини мають свої сімейні традиції. Було підготовано змістовні відеофільми.

 

 

У другому конкурсі – «Хата на тата» татусі довели, що на них можна покластися в будь-якій ситуації та залишити ведення домашнього господарства.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У конкурсі «Танцюють всі»  учасники вправно демонстрували свої вміння щодо виконання різноманітних танцювальних рухів відповідно до виду танців. 

 

 

 

 

Конкурс «Авторська казка» пройшов весело. За допомогою випадкових наборів сюжетних та предметних картинок батьки склали смішні та змістовні казки про життя-буття своєю родини.  Фантазії та вигадуванню не було меж!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Останнім у  конкурсній програмі  було завдання, яке мало назву  «Хто Я?». Конкурсанти-татусі  проявили   неабиякі  акторські та режисерські здібності для того, щоб пояснити  матусям за допомогою міміки та жестів зміст сюжету, про який йшлося у завданні. Результати були смішні та неочікувані, дотепні та винахідливі!   Згодом всі учасники дійства переконалися у незаперечних талантах.    

У цьогорічному фіналі конкурсу «Сім’я року» вперше розігрувався  «Приз глядацьких симпатій». Напередодні фінального туру серед працівників «Гармонії», батьків наших вихованців проходило голосування за краще підготовлене портфоліо родин-учасників конкурсу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Колориту та  хорошого  настрою  конкурсній програмі надали виступи вихованців КЗ ЦРД «Гармонія», які підготували   яскраві танцювальні та пісенні номери. Музичний керівник «Гармонії»- Тоцька Надія Володимирівна заспівала гарну пісню про родину,

 

а випускники нашого закладу

Ірина Задорожнюк

та Костянтин Степанов

презентували бальний танок.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переможцем конкурсу «Сім’я року – 2017» та володарем перехідної статуетки-символу стала родина  Литвиненків Олега Вікторовича, Аліни Володимирівни та донечки Емілії.

 

 

 

«Приз глядацьких симпатій»- отримала родина Осипенків Сергія Вікторовича, Тетяни Олександрівни та синочка Єгора.

 

 

 

Призери отримали дипломи та цінні подарунки – побутову техніку. Спонсором конкурсу виступив ЮМБФ « Родина».

 

 

 

 

Категорія: