Літо у "Гармоніїї - 2021"

 

Знаєш, скільки справ у літа?
Їх усіх не полічити!
Треба нам підсмажить спини,
Ніс убрати в ластовиння,
Накупати нас у річці
Наперед на три сторіччя,
Та іще подарувати
Лісу й лугу буйні шати.
Словом, справ — не полічити!
Та найбільше треба літу,
Щоб зуміли я і ти
Набагато підрости!

 

Анатолій Костецький

 

Літо – найсприятливіша пора для зміцнення здоров’я дітей, їх фізичної підготовки до нового навчального року. Педагоги «Гармонії» відповідально та якісно організували літнє оздоровлення та загартування своїх вихованців. Велику радість і користь малятам влітку дає  максимальне перебування на свіжому повітрі, а також змістовний відпочинок: свята, розваги, конкурси, спостереження та праця в природі з дотриманням санітарних норм та вимог.

У літній період навчально-виховний процес на свіжому повітрі дає змогу вирішувати завдання з екологічного виховання, розвитку допитливості та спостережливості дошкільників, розвитку мислення та пізнавальної активності дітей, оздоровлення дитячого організму.

Вихователем Скуртою Іриною Віталіївною проведено цікаву гру - квест «На пошуки скарбів». Юні пірати вирушали у цікаву подорож за допомогою мапи, визначали острови, знаходили та вирішували завдання. Активно відповідали на загадкові запитання, емоційно брали участь у рухливих іграх з елементами змагання. Відшукавши скарб у пісочному бархані зраділи сюрпризу, який знаходився у  скрині із солодкими пригощеннями.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Розвага в стилі «Кіндер – Сюрприз», яку провела вихователь Андрєєва Рита Олександрівна не залишила байдужими дошкільнят. Цікаве дійство  було святково оформлено в гаммі двох кольорів: білого та червоного.  Ігрові завдання та вікторини підняли малятам настрій, бойовий дух та згуртували малюків.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Розвиваючою та повчальною грою стали «Математичні скарби», яку провела вихователь Літвінова Тетяна Михайлівна. Діти із задоволенням виконували математичні завдання, вирішували складні, творчі задачі, емоційно приймали участь у цікавих іграх. Отримали від  королеви математики загадковий сюрприз.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Педагогом Дегтярьовою  Анастасією Андріївною проведено квест  «Чарівні скарби», де  малюки  мали змогу активно відпочити на прогулянці,   зміцнити  здоров'я, позитивно та емоційно виконувати завдання, орієнтуватися на місцевості. Дошкільнята розвивали спритність,  логіку,  витривалість.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У «Гармонії» відбулися веселі спортивно - музичні розваги оздоровчого спрямування: «Зустріч з Хмаринкою» та «Граємо з Лайком». Країна здоров’я зустріла дошкільнят веселою та розважальною музикою з яскравими героями. Герої організували рухливі ігри та вправи, ігри з водою та піском, ходіння босоніж по доріжці здоров’я, масажуючи стопи ніг. Вихованці із задоволенням ходили, бігали, стрибали босоніж під водою, отримували сонячні та повітряні ванни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відвідуючи басейн діти вчаться плавати, загартовуються, зміцнюють своє здоров’я, отримують гарний настрій та задоволення!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Також протягом літа педагоги разом з малятами відвідували: дитячий спортивний комплекс «Спортляндія», «Школу Світлофора»,  «Лабораторію Гнома - агронома», метеомайданчик, «Готель для комах», модель «Куточок лісу», «У бабусі на подвір’ї» та територію здоров’я  «Еколенд».

 

День Незалежності - дуже важлива і знакова дата для України. В цьому році відзначаємо 30 -  річний Ювілей Незалежності нашої держави. Вихованці нашого Центру долучилися  до відзначення цього Ювілею.   Малята поки ще маленькі, але вони люблять та поважають традиції українського народу: фольклор, українські народні пісні, вірші та  народні танці.  Україна наша квітуча, співуча, сама найкраща, такої ніде немає і саме тому її слід берегти й захищати, відзначають вихованці «Гармонії». Кожне покоління бажає бачити свою державу вільною, могутньою, квітучою та головне - мирною.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проаналізувавши роботу за літній період слід зазначити, що педагогічний колектив «Гармонії» доклав чимало зусиль для реалізації тих завдань, які були заплановані. Вихователі  фантазували, демонстрували свої  таланти, вміння,  щоб організоване дозвілля та літнє оздоровлення малюків було змістовним, цікавим та розвивальним!

Яскраві моменти цікавого літа 2021 року  наших вихованців відтворено на фотознімках.

 

 

 

 

 

Категорія: