Тиждень"Хто багато знає, той успіх має"

 

Світ навколо нас  - дивовижний і загадковий.

Свої таємниці він відкриває лише тим, хто хоче дізнаватися нове, набувати знань і в такий спосіб досягати успіху.

 

     У комунальному закладі «Центр розвитку дитини «Гармонія», вихователі разом з дітьми ідуть стежинками пізнання світу природи, мистецтва  й взаємин між людьми. Під час цієї мандрівки дошкільники усвідомлюють, щостати успішними їм допомагають не лише знання, а й їхні бажання та добрі вчинки.

    В рамках Тижня «Хто знає – той успіх має», вихованці групи №22  розмірковували про зовнішню та внутрішню красу людини, а також зрозуміли, що важливо дотримуватися певних правил у взаєминах з певними людьми.

    Кожен день цього тижня був тематичним і наповненим різною новою і корисною для дітей інформацією, як то: «мир», «миротворець»,  «доброта», «допомога», «милосердя».

     Особливі емоції приніс із собою день , який мав назву «Добре знати, як допомагати».  Адже в цей день вихованці групи «Смішарики» усвідомили, що якщо не можуть впоратися із чимось самостійно, то можуть попросити про допомогу. Впевнилися в тому, що просити про допомогу - не соромно, а допомагати – приємно .

    Вихованці нашого закладу вирішили допомогти діткам із комунального закладу «Центру соціально – психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради», адже «Добрі вчинки приносять не тільки користь, а і задоволення» - розмірковує Кіра Лесів.

    А для того, щоб освітньо – ігрова діяльність дітей була продуктивною і принесла очікуваних результатів, вихователями групи № 22 Іванісовою Оленою Миколаївною та Швейцер Катериною Миколаївною була проведена велика попередня робота. Вихователі разом із дітьми багато розмірковували на тему «доброти», подивилися велику кількість відео роликів про успішних людей, та створювали багато поробок.

    Діти власноруч виготовили смачні пригощення для діток із комунального закладу «Центру соціально – психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради»та пішли в гості, щоб познайомитися із вихованцями закладу і знайти нових друзів там. Адже діткам  «Гармонії» прививають такі почуття, як «співчуття», «співпереживання»,  «товариськість», «чесність», «справедливість»іще з молодших груп.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вихованці нашого закладу повернулися із Центру з чудовим почуттям  задоволення, тому як колектив вихованців Центру зустрів їх із неймовірним теплом та привітністю. Вони дуже раділи пригощенням та із задоволенням провели екскурсію по своєму закладу. А колектив групи № 22, у відповідь запросили своїх нових друзів на гостини в «Гармонію».

  Маленькі дії значно важливіші за великі наміри!

 

 

 

 

 

Категорія: