Випускні ранки - 2024

 

Дитячий садок – це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно, весело і урочисто пройшло прощання  діточок-випускників із садочком у Центрі розвитку дитини «Гармонія».

Зусиллями педагогічного колективу організовані та проведені цікаві та змістовні свята, які запам′ятаються дошкільнятам надовго та залишать добрі спогади про перебування у садочку. Протягом свята діти шукали яскраві кольори і повертали їх на палітру Художника, а допомагали їм веселі та завзяті герої – Леді Баг, Черепашка Ніндзя, Міньони, Пес Патрон, які завітали до діточок на свято. Наприкінці свята палітра засяяла яскравими веселковими кольорами дитинства, які на згадку Художник залишив майбутнім школярикам.

Багато хороших та теплих слів було сказано у ці дні і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та всього колективу, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо гарних, розумних, а головне – активних дітей, які мають свої мрії та уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що було вдало показано на святі. Всі присутні на заході отримали багато позитивних емоцій та гарний настрій.

Швидко минули два святкові дні, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Щиро бажаємо випускникам бути здоровими, успішними, завзятими, наполегливими в досягненні своїх найзаповітніших мрій та сподівань. Щоб батьківське плече завжди було для дітей надійною опорою та оберегом, а батькам зичимо терпіння й розуміння. Здоров′я усім, успіхів та мирного неба!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: