Змагання між командами-представниками ДНЗ міста

 

28 квітня 2017р у рамках проведення фестивалю «Южноукраїнська перлина – обдарована дитина» відбулись змагання між командами-представниками дошкільних закладів міста на тему: «Космос».

Наша команда мала назву «Ерудит». Капітан команди Софія  Узунова, члени команди Ельвіра  Ілющенко, Данило Пахотін, Юрий  Шестернін, Сергій Лук’янчук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На Землю прийшло повідомлення з глибин Космосу з проханням про допомогу. Відважні команди космофлоту вирушили на врятування мешканців невідомої планети «Унікум».

На зоряному шляху наших ерудитів чекало чимало труднощів та різних завдань, з якими наша команда справлялась легко та упевнено, адже готуватись до випробувань допомагав друг малюків Афлатун, якій сам прибув з безкрайніх космічних просторів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ерудити «Гармонії»  виявили ґрунтовні знання у блиць-турнірі на тему: «Космос».  Вправно та швидко вирішували ребуси, знаходили відмінності, шлях у лабіринтах, будували ракету та будиночки для інопланетян.

 

 

 

 

Відважна команда «Ерудитів» нагороджена грамотою у номінації «Креативні та сміливі» та цінними подарунками. Усі учасники отримали величезне задоволення і поштовх до здобування нових знань.

 

 

 

 

 

Категорія: