Група короткотривалого перебування «Я граюся разом з мамою»

 

З 27 лютого 2017 року у КЗ ЦРД «Гармонія» функціонує група короткотривалого перебування «Я граюся разом з мамою». На заняття у таку групу запрошуються матусі разом з малюками, які незабаром приєднаються до великої родини нашого центру.

Розвивально-ігрова група «Я граюся разом з мамою» покликана навчити батьків доцільно використовувати раннє дитинство для забезпечення природного процесу саморозвитку дитини, цікаво та змістовно наповнювати життя свого малюка відповідними іграми, ігровими вправами. Під час занять батьки вчаться розуміти свою дитину, її потреби, детально знайомляться з віковими особливостями дитини раннього віку, вмінню взаємодіями з малюком.  

Відвідування занять у групі короткотривалого перебування значно полегшить малятам проходження складного і болісного процесу адаптації до умов дошкільного закладу.

На заняттях у дітей формуються первинні навички соціалізації у грі та в різних видах діяльності - оздоровча гімнастика, заняття з логіки, мовлення, малювання, ліплення з кінетичного піску та емоційне розвантаження в сенсорній кімнаті.

Робота в групі «Я граюся разом з мамою» проводиться двічі на тиждень спеціалістами закладу – практичним психологом та соціальним педагогом. Увесь час поряд із дитиною перебуває рідна людина (тато, мама, бабуся, дідусь), яка допомагає виконувати завдання, бере участь в іграх, в спілкуванні. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: