ІІ половина літа у "Гармоніїї"

 

Шкода, що літо минуло Під ногами  вже шурхотить опале листя з каштанів та берізок, жовтіє трава, червоніє горобина, дозріває  насіння чорнобривців на наших клумбах, рясні осінні дощі поливають виснажену від літньої спеки землю.

Наші малята з задоволенням згадують веселі літні деньочки коли вони  працювали, експериментували, слухали, дізнавалися, знайомилися, дивувалися, раділи, розмовляли, змагалися та розважалися.

Ми дивимося на фотографії і згадуємо, як все було.

 

Екологічний квест «У пошуках скарбів»

 

Яким повинен бути літній день у дитячому садочку? Це – ігри, розваги, спостереження, активний рух, загартувальні процедури, в які уміло вплетене виконання освітніх завдань.

Ідеальний варіант, як цікаво і неординарно організувати дозвілля для малюків – це гра-квест – гра-пошук, рухлива і одночасно інтелектуальна.        

Досвіду влаштовувати цікаві свята нашим педагогам не позичати, і вже зранку на дітей чекали святково прикрашені спортивний та дитячі майданчики. Не обійшлося на святі без цікавих гостей. Це казкові герої, які допомагали малятам віднайти  ключі від скрині зі скарбами.   Всі  дружно вирушили за скарбом «Екологічною стежиною».

Долаючи одну перешкоду за іншою, дітки впевнено наближалися до мети. І ось нарешті – усі ключі зібрані! Малюки отримали корисні призи та подарунки, які підтвердили, що наші малята відважні, не бояться труднощів, цінують дружбу та люблять цікаві пригоди.

Проведення таких форм роботи на свіжішу повітрі забезпечує не тільки позитивні емоції дітей, а й сприяє розвитку їх моральних якостей, реалізації потенційних можливостей кожної дитини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Музично-спортивна розвага «В гостях у літечка» принесла малятам море задоволення. Малята співали пісні, відгадували загадки із задоволенням грали та змагалися в естафетах. І яке ж було здивування дітей, коли під час розваги з'явився Дідусь Мороз. Він був дуже здивований і не розумів, куди він потрапив і чому йому так жарко. І куди подівся сніг? Малята  розповіли Дідусеві Морозу  про літо, показали в які ігри можна грати влітку. Дідусь Мороз із задоволенням покатався на самокаті, приміряв на себе роль воротаря, потанцював з дітьми. Всім було дуже весело! Дідусю Морозу дуже сподобалося в гостях у дітлахів, але йому було дуже жарко і потрібно було швидше повертатися додому. Діти попрощалися з ним до Нового року і пригостили морозивом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

День здоров'я

Вихованці закладу розпочали свій день з виконання вправ ритмічної гімнастики під веселу і життєрадісну музику. Протягом дня з великим захопленням діти всіх вікових груп грали у цікаві рухливі ігри, ігри-естафети, а в старших групах проводилися веселі спортивні змагання. Ініціатором захопливих ігор і змагань була інструктор з фізкультури Старостіна Тетяна Григорівна разом з музичним керівником Тоцькою Наталією Іванівною. Вихователі вікових груп у доступній формі поповнили скарбничку знань дітей про різноманітні види спорту, відомих спортсменів України та про значення фізкультури і спорту для зміцнення здоров'я українців. День пройшов весело і цікаво - діти відчули себе щасливими і захищеними.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

День Незалежності

 

 

Сьогодні у дитячому садку

Зібрались друзі – он як їх багато!

Усіх з’єднало й привело сюди

День Незалежності – велике свято!

 

Наша рідна Батьківщина – Україна відсвяткувала 27 років своєї Незалежності. Цей день особливий для кожного з нас – і для дорослих, і для юних громадян молодої держави. Святково і урочисто пройшло свято до Дня Незалежності в комунальному закладі «Центр розвитку дитини «Гармонія». Вихованці  разом з музичними керівниками та вихователями підготували незабутнє свято, на якому прославляли нашу державу у віршах, оспівували її у піснях, змальовували чарівну красу у танцях. Це радісне свято для нас усіх, і як годиться кожному імениннику, бажали нашій славній Україні, наснаги, мужності і віри в те, що вона буде лише процвітати. Це був емоційний заряд позитивних емоцій всіх присутніх. Кожен відчув себе справжнім артистом, українським козаком, хоч і маленьким та патріотам своєї держави.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Педагоги  висловили свої побажання дітям:

 

Хай із кожним днем міцніє Україна,

Своє коріння, діти, збережіть.

Нехай у серці кожної дитини

Про Україну пісня зазвучить!

 

 

 

 

Категорія: