Конкурс "Сім'я року - 2014"

 

15 квітня 2014 року у КЗ ЦРД «Гармонія» пройшов традиційний конкурс «Сім’я року-2014». Конкурс проводився у два етапи. Перший – відбірковий, у  ньому прийняли участь три родини: Паненко, Романенко, Гаврищук.

Згідно з Положенням про конкурс учасники першого туру підготували матеріали, де розкрили досвід та традиції сімейного виховання. Кожна родина творчо та відповідально поставилася до виконання завдань, тому усі три родини пройшли у другий тур.

Фінал конкурсу проходив у святковій  залі КЗ ЦРД «Гармонія». Журі, до складу якого ввійшли завідувач КЗ ЦРД «Гармонія» Л.А. Левицька, методист міського методичного кабінету управління освіти Т.М. Малахова, голова правління ЮМБФ «Родина», заступник завідувача КЗ ЦРД «Гармонія» К.А.Діденко, голова батьківського комітету КЗ ЦРД «Гармонія», голова наглядової ради ЮМБФ «Родина» С.С. Шарата, від родини переможців конкурсу «Сім’я року – 2013»  Т.З.Склярова, справедливо оцінювало конкурсну   програму, яка була насиченою та цікавою.

Перший конкурс «Мистецтво бути родиною» показав, що всі мають свої сімейні традиції. Родини  творчо, креативно та відповідально поставилася до виконання завдання.

У другому конкурсі  «Чи добре ви знаєте свою дитину»  матусі  показали наскільки добре вони знають своїх дітей. У результаті смаки матерів і дітей практично співпали.

 У конкурсі «Веселі пригоди» родини склали розповіді про свій відпочинок, який обирали шляхом жеребкування, та цікаво його презентували. Всі родини проявили фантазію і яскраво представили свій відпочинок у лісі, у горах, на морі.

Вперше проводився конкурс для вболівальників. Він мав назву «Веселі кульки». Конкурс пройшов весело та цікаво. Вболівальники надули однакову кількість кульок, тому  за доброю старою традицією  «перемогла дружба».

Як добре зібратися на кухні всією родиною на свята. Кожна господиня вміє готувати смачні та корисні страви, намагаючись зробити святковий стіл по-особливому яскравим. Характерною відмінністю цьогорічного конкурсу «Кулінарний поєдинок» стало оригінальне завдання  - оформлення  столу до тематичних свят: Нового року, Восьмого березня, Дня народження. Сім’ї проявили творчість, наполегливість та  фантазію.

У сім’ї, що об’єднана спільною творчою справою, набагато більше  взаєморозуміння та злагоди. Це ми помітили на прикладі наших родин у конкурсі «Модний вирок», де родини представили дуже оригінальні костюми з підручного матеріалу.

 Переможцем конкурсу «Сім’я року – 2014» та володарем перехідної статуетки-символу стала родина  Гаврищук,  друге почесне місце посіла сім’я Романенко, третє – сім’я Паненко. Призери отримали дипломи та цінні подарунки – побутову техніку. Спонсором конкурсу виступив ЮМБФ « Родина».

Колориту та веселого настрою  конкурсній програмі надали вихованці ЦРД «Гармонія» та діти, які    відвідують гуртки, підготувавши веселі та яскраві пісенні  і танцювальні номери.

 

 

 

Категорія: