Літо - 2020 у "Гармонії"

 

У відчинене віконце зазирнуло зранку сонце!
І лоскоче ніжно носик, і маленькі ніжки босі.
Сяйвом сонця все залито, в нас гостює справжнє літо
Кольорове та яскраве, запашне, смішне, цікаве!
Мама літечку радіє, літо всіх маляток гріє,
Щоб росли вони здорові, наші «сонечка» чудові!

 

 Літо для дошкільнят - це час для реалізації мрій, активних ігор, появи нових друзів. Для працівників комунального закладу «Центр розвитку дитини «Гармонія» літо - це відповідальна пора. Адже необхідно створити належні умови, щоб реалізувались дитячі мрії, з’явились нові яскраві враження, малюки зміцніли, засмагли, відпочили, а ще - дізналися багато нового.Тому діяльність дошкільного навчального закладу у літній період спрямовується на організацію змістовного, різноманітного буття з метою оздоровлення дітей, забезпечення їхнього активного відпочинку, закріплення, уточнення, розширення запасу набутих упродовж навчального року знань через різні види дитячої діяльності: рухової, ігрової, пізнавальної, комунікативно - мовленнєвої, художньої , предметно - практичної тощо.

Літні місяці в Гармонії відрізняються від решти року. В цей час практично немає традиційних навчально-розвиваючих занять, проте сумувати дітворі не доводиться. Вони більше часу проводять на вулиці, граються в різноманітні рухливі ігри, танцюють, співають. Особливим для працівників нашого  закладу видався цей літній період. Педагогам довелося працювати в умовах карантину.

Музичні керівники Майданюк Валентина Олегівна та Тоцька Надія Володимирівна кожного дня проводили з малюками літні розваги. В гості до наших вихованців щодня приходили нові веселі, яскраві та фантастичні герої в «масках». Надія Володимирівна та Валентина Олегівна в складний, для вихованців закладу, час, в умовах карантину, перетворили життя дітей на непросто будні, а веселі свята. Кожен день педагоги  робили перебування дітей в закладі яскравим і незабутнім.

Малюки та педагоги закладу дуже вдячні нашим музичним керівникам за їхній творчий, креативний  і дуже талановитий підхід до їхньої праці!

 

 

                 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: