мюзикл «Коронація принцеси Ельзи»

 

У складні часи, як ніколи, важливо підтримувати оптимістичний настрій у себе та інших, обмінюватися щирими посмішками, теплими словами, добрими вчинками, вміти посміятися разом. 2 квітня у нашому закладі пройшов мюзикл «Коронація принцеси Ельзи», який підготували діти театрального гуртка «Фантазія» разом з керівником гуртка та музичним керівником Майданюк Валентиною  Олегівною.

У ході мюзиклу діти показали драматичну гру акторів, спів, хореографію, гру на музичних інструментах, свої вміння з різних видів театру.

Захоплюючим був номер «Леді з собачками», де діти показали свої вміння керувати театром маріонеток. Запальним номером став театр шкарпеток, представляючи номер «Хор черв’ячків». За допомогою театру ніг, діти показали свою театралізовану гру і відчуття музики з веселим номером «Славні танцюристи».

Видовищним став танок дівчат-квітів з віялом, де юні артистки продемонстрували свої здібності у хореографії.

Заключною частиною мюзиклу став флешмоб, де діти ритмічно відтворювали танцювальні рухи та співали, даруючи один одному веселий настрій.  У кожній дитині закладено природою зернятко обдарованості: головне для кожного педагога - не згаяти час, не обділити увагою жодну дитину, надаючи можливість проявити себе у  творчості.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: