Незабутні літні враження

 

 На виконання рекомендацій Міністерства освіти і науки України «Щодо організації роботи закладів дошкільної освіти під час карантину» педагогічний колектив КЗ «Центр розвитку дитини «Гармонія» зробив все можливе для чудового відпочинку, отримання нашими  дітками неймовірних вражень, нереально «крутих» емоцій, величезного заряду життєвої енергії і бравих сил навіть в умовах карантину.

Більшу частину дня діти   знаходились на свіжому повітрі,  тому й   розважалися   багато та весело.  На  «Свято Нептуна» до дітей завітали сам володар морів та океанів і його помічниця Русалонька. Малята з радістю зустрічали   героїв веселою пісенькою «Річечка». Потішно проводилася гра «Рибаки та рибка», де хлопчики спритно ловили «золоту» рибку для могутнього Нептуна, а дівчатка дарували Русалочці чарівні перлинки. Потім   в грі  «Найспритніший» малята енергійно та дружньо переносили воду.   Закінчилася розвага веселою рухливою грою  «Хованка».

Не менш радісно та жваво пройшла розвага «Котилася торба з великого горба». Дітям дуже сподобалося гратися в українські народні ігри. Із задоволенням   малюки водити хоровод навколо зайчика-чеберайчика,  варили кашу в грі «Нагодуємо козачка», завзято водили хоровод навколо калини, жваво виконали парний танок «Український гопачок».

На яскраву галявину дітлахів запросили Лисичка, Ведмедик, Зайчик, Песик. Радісною пісенькою  «Сонечко» малята привітали   друзів,  пограли у веселу гру «До ведмедика підемо і малинку там знайдемо». Жваво малята тікали від песика, який відважно охороняв смачненьку сметанку. Далі всі малята–зайчата ховалися від хитрої лисички. Згодом, подружившись з лисичкою, танцювали разом жартівливий таночок «Лиска Лариска».

Літо продовжується!!! І у маленьких жителів нашої «Гармонії» ще попереду  немало веселих свят та розваг! Тим паче,що ми, дорослі, приклали максимум зусиль, фантазії, талантів, наполегливої та кропіткої праці для того, щоб зробити  літнє оздоровлення   малюків змістовним, цікавим та розвивальним!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: