Проведення Олімпійського тижня в КЗ ЦРД «Гармонія»

 

 

Неможливо переоцінити важливість фізичного виховання для гармонійного і всебічного розвитку особистості. Саме тому в КЗ ЦРД «Гармонія» велика роль надається розвитку фізичної культури у дошкільників.

У період з 9 по 13 вересня 2019 року у КЗ ЦРД «Гармонія» було проведено  «Всеукраїнський Олімпійський урок та Олімпійський тиждень».

Впродовж тижня робота інструкторів з фізичної культури та педагогів навчального закладу була спрямована на: збереження, зміцнення та примноження здоров’я, пропагування здорового способу життя; формування необхідних знань в галузі фізичної культури і спорту; виховання любові до фізкультури та спорту; виховання у дошкільників колективізму, сміливості, витримки; вдосконалення фізичних вмінь й навичок дітей, забезпечення їх рухової активності, сприяння емоційного настрою.

Програма тижня  була надзвичайно насиченою та охоплювала різного роду заходи.     

Розпочався тиждень із «Дня плавця». Цей день був присвячений плаванню. З групами старшого дошкільного віку були проведені змагання, естафети, ігри з м’ячем, занурення, плавання.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Діти познайомилися з відомими спортсменами м.Южноукраїнська,а також мали можливість переглянути фільм «Зірки спорту м.Южноукраїнська».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Другий день тижня мав назву «Школа м’яча». Діти з великим задоволенням грали у футбол та баскетбол, а такожвправлялись із м’ячем.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Футбол виявився один з улюблених видів спорту наших дітей, адже він розвиває  кмітливість  та швидкість реакцій.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«День велоспорту» виявився дуже активним, веселим та пізнавальним. З дітьми середнього та старшого дошкільного віку були проведені змагання на самокатах, біговелах та велосипедах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дошкільнята мали можливість стати «справжніми» учасниками руху та показати свої знання з правил дорожнього руху. Великим сюрпризом стало те, що поспостерігати за рухом на дорозі наших спортсменів приїхали полісмени з дорожньої поліції.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Легка атлетика має важливе оздоровче значення, адже поліпшують діяльність опорно-рухового апарату, внутрішніх органів і систем організму в цілом.

Неабиякий інтерес та азарт викликав у вихованців КЗ ЦРД «Гармонія» масовий забіг.  Діти подолали дистанцію з великою швидкістю та з гарним настроєм.

 

 

 

Під час проведення  «Дня легкої атлетики» діти мали можливість показати свою спритність,кмітливість, вправність та швидкість під час стрибків та метання м’яча у «Дитячому спортивному комплексі Спортляндія».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Заключним був «День ігрових видів спорту. Закриття Олімпійського тижня.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цей день виявився справжнім спортивним святом.

 

 

 

 

Діти із захопленням брали участь в усіх заходах «Олімпійського тижня»та отримали багато задоволення і позитивних емоцій.

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: