Всесвітній день містобудування

 

 

У комунальному закладі «Центр розвитку дитини «Гармонія» започатковано  нову цікаву форму роботи з дітьми. Це робота за календарем свят та цікавих подій. 

8 листопада відзначається Всесвітній день містобудування. Це свято присвячується розвитку містобудування як галузі, завдяки якій все більше і більше людей може отримати комфортні умови  для життя, де забезпечені всі необхідні потреби.

Про це сьогодні дізнались діти середньої групи № 22. В рамках проведення тематичного циклу «Мій дім» діти разом з вихователем  Іванісова Оленою  Миколаївною дізналися,  що з найдавніших часів однієї з найпотрібніших в нашому світі є професія «Будівельник». Для того щоб добре жити, працювати, вчитися, людям потрібен дах над головою. І не тільки дах, але ще і стіни, вікна, двері та багато інших речей, які роблять для нас справжні майстри, об’єднані спільною професією «будівельник».

Професія  будівельник - сама мирна і сама творча професія нашого суспільства. А ще вона відноситься до числа найбільш потрібних і важливих професій на Землі.

Діти  розглянули різні архітектурні споруди, познайомилися з їх особливостями, згадали про визначні пам’ятки свого міста, а потім спробували себе в ролі справжніх будівельників.  Працювали  дружно, злагоджено, тому споруди  вийшли міцними, надійними і привабливими.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: