Засідання Клубу молодого вихователя

 

22 березня 2017 року у КЗ ЦРД «Гармонія» відбулося планове засідання Клубу молодого вихователя «Сходинки майстерності». На засіданні розглядалися питання організації безпеки малюків. Фахівець з охорони праці Пронь Л.В. провела інструктаж, нагадала правила поводження при евакуації дітей з приміщення. Разом з молодими вихователями вирішили провести конкурс на краще оформлення у кожній групі «тривожної валізи» (рюкзаку).

Наступним питанням, що розглядалося на засіданні, було питання  організації та проведення фізкультурних хвилинок. Вихователь-методист Сніцарьова О.М. відмітила, що молоді спеціалісти виявили достатні знання про важливість проведення профілактичних заходів, структуру, місце у режимі дня та особливості використання фізхвилинок під час різних видів діяльності дошкільнят.

Наостанок перевірялось домашнє завдання. Молоді вихователі продемонстрували свої творчі здібності щодо розробки та виготовлення дидактичних посібників, використання ІКТ.  Леськів Л.Р. підготувала цікаву презентацію на тему: «Правила поводження у театрі», використовуючи дотепні смайлики, які обов’язково сподобаються дошкільнятам. Вихователі раннього віку Мікітіна С.В., Цику Г.О., Юраш Г.Ю., Кузьо І.Ю. представили дидактичні ігри та посібники для роботи з малюками, як то: послідовність миття рук, алгоритм одягання взимку та влітку, «порядок у шафі». Сподобався дидактичний посібник у вигляді зменшеної копії дитячої шафи з набором лялькового одягу. Граючи такими посібниками, малята обов’язково навчаться правильно мити руки, самостійно та послідовно одягатися на прогулянку,  раціонально використовувати простір індивідуальних шаф, берегти речі тощо.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: