«Зимові старти»

 

7 лютого 2018 року у комунальному закладі «Центр розвитку дитини «Гармонія» відбулися «Зимові старти» між вихованцями старших груп №2, №26 «Гармонії» та учнями перших класів «В», «Г» ЮЗШ № 4. Спортивно-масовий захід мав на меті формування рухових навичок та розвиток фізичних якостей у дітей, сприяв формуванню морально-вольових якостей, сміливості, самостійності і цілеспрямованості. 

Дуже сподобались  юним спортсменам цікаві естафети з м’ячами, «Збудуй тунель», «Хто швидше зліпить сніговичка», організовані та проведені інструкторм з фізичної культури Ніконовою Г.В. Особливу радість, піднесення настрою викликали змагання на фітболах. Спритність та кмітливість  виявили дошкільнята та першокласники   під час комплексної естафети на спортивних модулях. Рухлива гра «Не залишай на підлозі руки, ноги» сприяла розвитку м’язів, вихованню уваги та витримки.

Команди-учасники були нагороджені грамотами за сміливість, оптимізм, завзятість у досягненні мети, за волю до перемоги. Головне для дітей -  гарний настрій, почуття дружби, колективізму та любов до фізкультури! Наостанок першокласники запросили дошкільнят на весняні змагання "Спортивна весна - 2018"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: